WORKSHOPS

Tijdens het congres is er een enorme variatie aan workshops. Van storytelling tot podcast maken. Van speeddaten tot jouw stem als versterker van de boodschap. Bestel je tickets en schrijf je in voor de 2 workshops van jouw keuze.

WORKSHOP: Opvallen in de online massa

Zichtbaar zijn op alle kanalen en dan het liefst altijd met flitsende en overtreffende video’s. Groot. Groter. Grootst. Dat is wat er online wordt verkondigd. Maar is dat wel zo? In deze workshop laten we je zien hoe je teruggaat naar de kern van jouw boodschap en hoe je jezelf of jouw merk op een eigen en authentieke manier online kunt pitchen door middel van een advertentie.

Aan het einde loop jij naar buiten met een concreet idee voor een advertentie waarmee je vandaag nog potentiële klanten aanspreekt. 

Workshop spreker: Danique Bras
Functie: CEO V1 communicatie
Website: www.v1.nl

WORKSHOP: Het succes van een podcast

Podcasten is meer dan wat inspreken in een microfoon en het verhaal van je organisatie delen. Met de juiste strategie zorgt je podcast voor meer én loyalere klanten. Een next level podcast zorgt zelfs voor meer betrokken medewerkers in een wereld waar werken op afstand steeds meer de norm wordt.

In deze workshop ga je alles leren over hoe je een next level podcast kunt maken!

Locatie: Zaal 1

Workshop spreker: Tom Brinkhuis
Functie: Creatieve podcasts maker
Website: www.voicerevolutions.nl

WORKSHOP: Presentatiecoaching

“De wereld heeft het nodig dat jij gaat spreken over dat wat belangrijk voor jou is, wat belangrijk is voor jou is hoogst waarschijnlijk ook van belang voor de wereld”

Je werkt aan zelfvertrouwen, de opbouw van je verhaal en je presentatie skills. Maar er is meer. Krachtig leren spreken is ook groeien in persoonlijk leiderschap. Stevig in je schoenen staan en keuzes kunnen maken. Zo heb je positieve invloed op je eigen leven en kun je een voorbeeld zijn voor anderen.

Locatie: Zaal 2

Workshop spreker: Sanna Langereis
Functie: Presentatietrainer & -coach
Website: www.speechen.nl

WORKSHOP: Storytelling

“Écht contact is het fundament van communicatie”.

In contact zijn met klanten/cliënten/collega’s, is werken vanuit je hart. Een bewuste keuze om er voor anderen, er voor iemand te zijn. Toch liggen deze diepe betrokkenheid en de alledaagse werkelijkheid soms ver uit elkaar. Dwalen mensen en organisaties af van de essentie. Regels, beperkingen, hectiek. Dit is al jaren het geval. Een systeem is een systeem, maar hoe sta jij erin?

De workshop storytelling heeft als opzet de deelnemers mee te nemen in het belang van écht klantcontact.

Locatie: Zaal 3

Workshop spreker: Peter Vader
Functie: Clini Clown en verhalen verteller
Website: www.petervader.nl

MYN domein: Verbinden vanuit gemak

Er gaat niks boven een spontane ontmoeting.

Het MYN Domein is een eigen netwerkplein dat bezoekers een totaalbeleving zal geven. We verbinden bezoekers vanuit het gemak. Wij geloven dat als je kunt zijn zoals je bent je ook in contact kan komen met mensen die accepteren. En ja, dat voel je.

Locatie: de Netwerktent

Spreker: Kimberly Stein
Functie: Netwerkleider
Website: www.myn.nl

Speeddaten met Business Open

Bij de workshop van Business Open ben je van harte welkom om te komen speeddaten. Voorafgaand aan de speeddate geeft Rein Korthals je nieuwe tips mee hoe je creatief en op een originele manier kunt speeddaten. Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe zakelijke successen. Netwerken met Business Open is een aangename, effectieve maar ook ontspannen manier om relaties op te bouwen en te onderhouden. Kom gewoon een keertje kennis maken. Je netwerk wordt er meteen groter van.

Locatie: de Koffietent

Workshop spreker: Rein Korthals Altes
Functie: Oprichter Business Open
Website: www.businessopen.nl

Workshop: Connecten met je droomklant via LinkedIn

Niet leuren. Wel verkopen. Met LinkedIn.
Een slimme strategie! Je kent LinkedIn. En je kunt al ondernemen. Waarom krijg je die twee dan niet gecombineerd en blijft LinkedIn een struikelblok? Je wilt er wel wat mee, maar je ziet zelf de kansen niet en je wilt zeker niet hetzelfde doen als al die anderen die op LinkedIn lopen te leuren. Je hoeft in deze workshop niet door te kleine hoepels te springen of dingen te doen die niet oké voelen. Je leert juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.

Locatie: Zaal 4

Workshop spreker: Amanda Hendriks
Functie: Eigenaar Link je Klant
Website: www.linkjeklant.nl

 

Workshop: Dealen met spreekangst

Angst, het is niks anders dan een woord.

Jij als ondernemer/ partner/ vader of moeder is diegene die er een betekenis aan geeft aan de hand van eerdere ervaringen. Het is de betekenis die vervolgens de show runt…

De betekenis zorgt ervoor dat je terughoudend bent, dat je niet buiten je comfort handelt, je de acties niet doet die resultaat opleveren.

Tijdens mijn workshop leer je te dealen met deze angst. Hoe kan je de angst vóór je laten werken zodat je een meetbaar resultaat haalt.

En weet, angst is niks anders dan een woord.

Locatie: Zaal 7

Workshop spreker: Nico Hanhart MBA
Functie: Performance expert
Website: www.nicohanhart.nl

Workshop: Jouw stem is de versterker van je boodschap

Onze stem is een krachtig communicatief instrument. Toch spreken we een groot deel van de dag op de automatische piloot. Versterk je boodschap en leer hoe je met jouw stem expertise overbrengt of anderen overtuigt.

Stemcoach Maria Punch (BNR Nieuwsradio) geeft je een aantal vocale technieken in handen om je boodschap kracht bij te zetten:’ We hebben altijd iets te winnen bij wát we zeggen en hóe we het zeggen’. Een praktische workshop met spreektips die je direct in de praktijk kan brengen. 

Locatie: Zaal 8

Workshop spreker: Maria Punch
Functie: Stemcoach
Website: www.mariapunch.nl